Cel mai sigur teren in caz de cutremur

06 nov 2013

Zona Berceni-Dealul Verde pare a fi unul dintre cele mai sigure amplasamente in caz de cutremur. Pe toate hartile seismice desenate de catre specialisti, zona Dealul Verde este figurata cu risc minim in caz de cutremur.

  • Harta seismica Bucuresti
  • Harta seismica Bucuresti
  • Harta seismica Bucuresti
  • Harta seismica Bucuresti
  • Cel mai sigur teren in caz de cutremur
Pe langa avantajul unui teren foarte bun si constructiile din Dealul Verde sunt executate pentru o potectie maxima in caz de cutremur:

- intreaga structura este realizata din beton armat si caramida portanta

- inaltimea redusa a constructiilor (P+1) contribuie la o rezistenta sporita la cutremur

- structura de rezistenta are o garantie de 20 ani, iar constructorul si proiectantul caselor din Dealul Verde isi asuma raspunderea pentru siguranta proprietarilor in caz de cutremur. La achizitia altor case de la persoane fizice, nu primiti documente, nu beneficiati de garantie si nimeni nu raspunde pentru soliditatea casei. 

In Dealul Verde puteti verifica oricand conformitatea structurii caselor finalizate utilizand instrumente cu ultrasunete. O vizita in Dealul Verde ar ajuta chiar si unui neprofesionist sa constate diferenta dintre cantitatea de fier utilizata la casele in constructie din Dealul Verde comparativ cu alte santiere.

Specialistii ne asigura ca, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa infruntam un cutremur puternic - este doar o chestiune de timp. Dealul Verde poate fi locul cel mai sigur pentru familia Dvs.

Webcam Ansamblul Rezidential Dealul Verde

Doresc newsletter